Aloitusivu  |  Yritys  |  Referenssit  |  Yhteys  |  Linkit  |

 


Sähkö- ja Konepalvelu Koskinen Oy
on 1955 perustettu sähköurakointia, sähkösuunnittelua ja sähkötarvikkeiden myyntiä yrityksille ja julkisille yhteisöille suorittava yritys.

Toimenkuvamme muodostuu kerros-, rivi- ja omakotitalojen, liike- ja julkisten rakennusten sekä teollisuuden tuotantolinjojen ja -koneiden sähköistyksestä, automatisoinnista ja suunnittelusta sekä sähkötarvikkeiden myynnistä. Toimitilamme sijaitsevat Satakunnan sydämessä Kokemäellä, josta käsin
olemme valmiit palvelemaan kaikissa sähköasennuksiin ja -tarvikkeisiin liittyvissä asioissa.


Kuulumme jäsenenä Salok-sähköurakoitsijoihin, jotka muodostuvat n. 40 itsenäisestä sähköasennusliikkeestä, jotka toimivat 50 eri paikkakunnalla ja joiden yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on yli 100 MEur. Olemme myös osana Tulet-yritysryhmää - joka palvelee metalliteollisuuden kokonaisvaltaisissa projektitoimituksissa - sekä Elektria-urakoitsijaliike.

Meillä ovat kunnossa kaikki hyvän palvelun valttitekijät: taito ja tekniikka toteuttaa asiakkaan tarpeet tyydyttävä yksilöllinen ratkaisu, jatkuvan koulutuksen ansiosta kyky soveltaa alan uusinta tietoa sekä vuosien kokemukseen perustuva korkea laatu ja toimitusvarmuus.

Tule käymään, soita tai lähetä sähköpostia, niin tarjoamme mielellämme
tarpeisiisi sopivia tuotteita ja palveluja.


  © Timo Holmi http://www.skp-koskinen.fi